ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

19 Φεβρουαρίου 2012

18η ημέρα απεργιακού αγώνα


Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012
18η  ημέρα απεργιακού αγώνα
Συνεχίζεται ο απεργιακός αγώνας των εργαζομένων στην Coca Cola 3 E Θεσσαλονίκης. Οι απεργοί εγκλώβισαν την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στο χώρο του εργοστασίου της πολυεθνικής εταιρίας στη Νέα Ραιδεστό (δήμος Θέρμης) νταλίκα (συρόμενο) με βουλγάρικες πινακίδες την οποία οδηγούσε Βούλγαρος οδηγός
. Η νταλίκα μετέφερε φορτίο με προϊόντα της Τρία Έψιλον. Συγκεκριμένα μετέφερε παραγγελία από Coca Cola light σε πλαστικά μπουκάλια. Το φορτίο προοριζόταν για το χώρο της διαφημιστικής εταιρίας ΑΡΠΑ της πολυεθνικής εταιρίας, ο οποίος βρίσκεται στην ίδια περιοχή και  τώρα φαίνεται ότι χρησιμοποιείται ως χώρος διανομής από απεργοσπαστικό μηχανισμό, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι.
Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων αργά το απόγευμα της Παρασκευής εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για προσπάθεια της πολυεθνικής εταιρίας να χρησιμοποιήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό για να πλήξει την απεργία των εργαζομένων.
Η ένταση της απεργίας στην Coca Cola 3 E  έχει μεταφερθεί και στους άλλους εργασιακούς χώρους στο χώρο των Ποτών. Χθες στον ετήσιο χορό του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων στην επιχείρηση «Ευ. Τσάνταλης» στο κέντρο «AFIXH LIVE» ο πρόεδρος του Θανάσης Καλιγάς στην καθιερωμένη ομιλία αναφέρθηκε σε οξείς τόνους στην κατάσταση που έχει δημιουργήσει η πολυεθνική Coca Cola 3 E.
«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Coca Cola κάνει το πρώτο βήμα, αλλά το κάνει για όλη την εργοδοσία του κλάδου», ανέφερε, ο Θανάσης Καλιγάς, χαρακτηρίζοντας την πολυεθνική «εμπροσθοφυλακή της εργοδοσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου