ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

04 Μαρτίου 2012

32η ημέρα απεργιακού αγώνα


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ 3 Ε
Κυριακή 4 Μαρτίου 2012
(32η ημέρα απεργιακού αγώνα)

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ

Προέτρεψε τους εργαζόμενους να έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του στον αγώνα τους
   Συνοδεία της βουλευτού Θεσσαλονίκης Λίτσας Αμανατίδου-Πασχαλίδου, ο Μανώλης Γλέζος επισκέφθηκε τους απεργούς στο εργοστάσιο της Θέρμης. Στο χώρο του εργοστασίου της Κόκα Κόλα Θεσσαλονίκης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εμφιαλωμένων Ποτών Πέτρος Μυλωνάς, ο γενικός γραμματέας της Γιάννης Φραγγίδης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης και πρόεδροι από διάφορα σωματεία του κλάδου των εμφιαλωμένων ποτών και η δημοτική σύμβουλος του δήμου Θέρμης Σοφία Βασιλειάδου.
   Ο Μανόλης Γλέζος συνομίλησε με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στην Κόκα Κόλα Δημήτρη Δουμάνη  και άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Σε σύντομη αλλά περιεκτική ομιλία του προς τους εργαζόμενους τους προέτρεψε να αγωνιστούν για το δίκιο τους και να εμπιστεύονται τις δυνάμεις τους και τους συναδέλφους τους.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ
Επίσημος διαπραγματευτής της Κόκα Κόλα 3 Ε
για το κλείσιμο των εργοστασίων σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη

   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (4)Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας ο Στάθης Γιαννέλος.
   Ο Στάθης Γιαννέλος είναι ο υπεύθυνος διαπραγματευτής της Κόκα Κόλα για το κλείσιμο των εργοστασίων της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης.
   Συνδικαλιστικοί κύκλοι αρνήθηκαν να σχολιάσουν το γεγονός και εάν αυτό συνδέεται με τις εξελίξεις στην Κόκα Κόλα Τρία Έψιλον.
   Ο Στάθης Γιαννέλος εξελέγη με την παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία.
   Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της παραίτησής του Στάθη Γιαννέλου έχει ως εξής:
   Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
   Υπέβαλα πριν λίγες ώρες στον δήμαρχό μας την παραίτηση μου από την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για λόγους που του αναφέρω στην επιστολή μου, κι οι οποίοι κρίνω δεν χρήζουν περαιτέρω δημοσιοποίησης.
   Παραμένω πιστός στις αρχές τις ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ και μάχιμος υποστηρικτής τους. Η τήρηση αυτών ακριβώς των αρχών θα καθορίσει την στάση μου από εδώ και πέρα και την πορεία μου σαν δημοτικός σύμβουλος. Κουβαλάω ένα βαρύ φορτίο πολλών ψήφων κι είμαι υποχρεωμένος να το σεβαστώ, αλλά ταυτόχρονα να σεβαστώ κι όλους αυτούς που μαζί κάναμε αυτόν τον υπέροχο αγώνα. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ήταν το σύνθημά μας και αυτή θα πρέπει να είναι η σημαία μας στην συνέχεια για το καλό του τόπου μας.
   Θέλω από βάθους καρδιάς να ευχαριστήσω τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου αλλά και όλους τους δημοτικούς συμβούλους συμπολίτευσης κι αντιπολίτευσης για την συνεργασία τους και ιδιαίτερα τους επικεφαλείς της αντιπολίτευσης κυρία ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ Ε και ΖΑΚΚΑ Λ που πέρα από πολιτικές διαφορές υπήρξαν άψογοι απέναντί μου στον δύσκολο ρόλο που είχα.
    Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι ουδέποτε ενδιαφέρθηκα για αξιώματα κι ότι η ενασχόληση μου με τα δημοτικά (με πολλή κούρασα λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων) είναι αποκλειστικά και μόνο αποτέλεσμα της αγάπης μου για τον τόπο μας.
   Δέχθηκα πολύ λάσπη (και εκ των έσω) και κριτική αλλά γνώριζα από πριν ότι όταν εκτίθεσαι στα κοινά αυτό είναι αναπόφευκτο. Την ίδια αταλάντευτη στάση θα προσπαθήσω να έχω και ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος.
   Έχουμε έναν όμορφο δήμο και έχουμε χρέος ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ να τον παραδώσουμε καλύτερο στις γενιές που  έρχονται.
   Ευχαριστώ… ο αγώνας συνεχίζεται.

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
Τριήμερη θα είναι η απεργία την οποία αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος οι εργαζόμενοι σε όλα τα εργοστάσια του Ομίλου της Κόκα Κόλα Ελληνικής Εταιρίας Εμφιάλωσης Α.Ε. εκτός εκείνο του Σχηματαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου