ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

25 Απριλίου 2012

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2012 ΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ


ΑΠΕΡΓΙΑ στην ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012



ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2012

ΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Η ΠΟΕΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   «1η Μάη, η ημέρα σύμβολο για τους εργάτες όλου του κόσμου, μας εμπνέει και σήμερα για μια καλύτερη ζωή, για την τιμή και την αξιοπρέπεια της εργατικής οικογένειας.
   Η Διοίκηση της ΠΟΕΕΠ καλεί όλους τους εργαζόμενους μας να συμμετέχουν αγωνιστικά στις κατά τόπους ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ και να στείλουν μήνυμα ενότητας και αγώνα ενάντια στην αντεργατική λαίλαπα των διεθνών και ντόπιων κερδοσκόπων και τα άνομα σχέδιά τους».
   Στη Θεσσαλονίκη η προσυγκέντρωση της ΠΟΕΕΠ θα πραγματοποιηθεί στις 9 π.μ. μπροστά στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Φιλίππου 43).
   Ομιλητής στην συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς θα είναι ο πρόεδρος της ΠΟΕΕΠ Πέτρος Μυλωνάς.



Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ

   Οι πρόσφατες ανακοινώσεις του ΕΦΕΤ, αλλά και τα αλλεπάλληλα αρνητικά δημοσιεύματα ανησυχούν τη διεύθυνση της Κόκα Κόλα. Με εσωτερική -επιστολή προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης  η οποία συνοδεύει την επίσημη ανακοίνωση της Κόκα Κόλα για τις καταγγελίες του ΕΦΕΤ , ο διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Τρία Έψιλον Βασίλειος Λώλας  υπογραμμίζει τα ακόλουθα: « Αγαπητοί συνάδελφοι,
   Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας προχώρησε σε Ανακοίνωση Τύπου, σε συνέχεια σημερινής ανακοίνωσης του ΕΦΕΤ. Είναι βασικό το μήνυμα να είναι κατανοητό και ξεκάθαρο σε όλους μας, καθώς είμαστε όλοι πρεσβευτές της εταιρείας  και έχουμε τη δύναμη να επικοινωνήσουμε τη θέση της ξεκάθαρα προς τα έξω.
   Εάν χρειαστείτε οποιαδήποτε διευκρίνιση αναφορικά με το παρακάτω παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Με εκτίμηση».
Η ανακοίνωση της Κόκα Κόλα είχε ως εξής:
   «Αθήνα, 19 Απριλίου 2012 – Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου που εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ)  σήμερα σχετικά με την προληπτική ανάκληση συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων της , η Coca Cola Τρία Έψιλον δηλώνει τα εξής:
   Από την πρώτη στιγμή και με δική της πρωτοβουλία η Κόκα Κόλα Τρία Έψιλον προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ενημέρωσε σχετικά και συνεργάστηκε πλήρως με τον αρμόδιο κρατικό φορέα ΕΦΕΤ για την απόσυρση των συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων από τους πελάτες της, λόγω μη αποδεκτής γεύσης. Ταυτόχρονα η Κόκα Κόλα Τρία Έψιλον προχώρησε σε άμεση διενέργεια όλων των απαραίτητων επιστημονικών ελέγχων σε πιστοποιημένο διεθνές εργαστήριο (τΝΟ)με στόχο τον προσδιορισμό του λόγου της απόκλισης γεύσης.
   Δεν τίθεται κανένα θέμα επικινδυνότητας των προϊόντων αυτών για τους καταναλωτές, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του διεθνούς εργαστηρίου ΤΟΝ. Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που πραγματοποίησε το Γενικό Χημείο του κράτους στα εν λόγω προϊόντα επίσης επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για το καταναλωτικό κοινό. Καλούμε τον ΕΦΕΤ να ολοκληρώσει άμεσα τη δική του αξιολόγηση και να ενημερώσει υπεύθυνα τους καταναλωτές.
   Η Κόκα Κόλα Τρία Έψιλον λειτουργεί εδώ και 43 χρόνια στην Ελλάδα με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο καταναλωτικό κοινό. Η ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της αποτελούν τη σημαντικότερη υποχρέωσή της απέναντι στα εκατομμύρια των Ελλήνων που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους».


ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

   Δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα η απεργία του Συνδικάτου Πωλητών Οδηγών και Βοηθών Βόρειας Ελλάδας στον κλάδο των Εμφιαλωμένων Ποτών, διότι είχε ανασταλεί μετά την ανακοίνωση για συνάντηση από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βόρειας Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία του Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου